Am aceasta reteta in vizor de mai bine de o luna!!! Am facut-o, dar se manca imediat, deci nu aveam ce poza. Azi sunt singura acasa, si cu siguranta, voi rezista tentatiei de a devora aceste bunatati. E o reteta simpla, asa cum imi par toate.
N-as fi zis asta acum cativa ani!!! :lol:Dar chiar sunt de dificultate mica spre medie.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de:
- 100g faina de migdale
- 100g faina de secara
- 50g faina de cocos
- 150 ml lapte de cocos
- 140g zahar cocos pudra
- 0 lingurita si jumatate praf de copt
- un 1/2 lg vanilie Bio
- un varf cutit sare
- 2 linguri ulei cocos
- 2 linguri colorant natural Ghici????
Pentru crema aveti nevoie de:
- 100g caju hidratat minim 3 ore
- indulcitor natural dupa gust
- un vf cutit vanilie
- carob daca faceti crema cu ciocolata
- o lingura ulei cocos
Mod de preparare:
Am pus in mixer, laptele, faina de cocos si zaharul pudra (zahar cocos rasnit), apoi le-am lasat la "batut"circa 5 minute. Dupa, am pus toate celelalte ingrediente si a mixat inca 7-8 minute. La sfarsit am pus suc de sfecla rosie, cam 2 linguri.
Vroiam o nuanta de roz, dar a iesit ce vedeti in imagine!!!
Le-am pus intr-o tava cu ajutorul a doua lingurite, si le-am copt la foc mediu spre mare, 10-15 minute. Cel mai bine e sa verificati, chiar voi.
Crema
Am pus in blender cajuul, vanilia si siropul de artar, le-am blenduit pana cand ingredientele au avut o consistenta cremoasa. Dupa, am bagat la frigider pentru o ora. Intre timp au fost gata deliciile mele, dupa ce s-au racit, le-am umplut cu crema de vanilie. Cine doreste cu cacao/carob poate inlocui vanilia!!!
Sper ca va placut si aceasta reteta, e la fel de simpla ca celelalte!!!
Atentie!!! Daca va iese compozitia prea groasa, adaugati lapte cu lingura. Iar daca iese prea subtire puneti faina, putin cate putin.
Like paginii de facebook!!!
O zi minunata!!!
Si spor la bucatarit!!!