• 2020-10-06 03:05:00(Acum 3 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 5049
  • Print

 

Ingrediente:

 2 nuci de cocos si 500 ml apa plata calduta.

Aveti grija cand o cumparati,  verificati daca are apa in ea si uitati-va cu atentie sa nu aiba  fisuri. O spargeti cu un ciocan, pana se separa coaja de miez.

Scoateti miezul, si curatati cojita maronie. Adaugati totul in bender cu cei 500 ml de apa. Dupa, strecurati cu ajutorul unui tifon sau a unei site. Restul de pulpa il puteti folosi la un desert. Sotul meu il mananca si simplu. E delicios, usor de preparat si are foarte multe calitati nutritive.

Intareste sistemul imunitar, ajuta la regenerarea tesuturilor si contine:vitamina C, E, B1, B3, B5, 6, fier si zinc.

Contine grasimi saturate, care sunt transformate in energie, in loc sa fie stocate sub forma de celule de grasime, ceea ce inseamna ca nu ingrasa.

Perfect pentru persoanele cu intoleranta la lactoză!!!  

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete