Dupa cum ati observat deja, am incercat mai multe sortimente de inghetata!!! Cu atatea fructe, n-aveai cum altfel!!!! Nu mai vorbesc de caldura.
In fiecare zi ma rasfat cu o inghetata de casa.
Azi am ales murele, ele sunt "vedeta"zilei. Pentru ca sunt din belsug, pentru ca au in compozitie foarte multi antioxidanti si pentru ca imi plac foarte mult, le consum in fiecare vara, fara niciun fel de restrictii.
Ingrediente:
- 200g mure proapete
- 300g caju,
Cajuul poate fi inlocuit cu 300g de mascarpone, sau 300g iaurt grecesc
- 3-4 linguri indulcitor, eu folosesc miere de salcam
Mod de preparare:
Am hidratat peste noapte cajuul, apoi l-am pus impreuna cu murele si indulcitorul in robotul cu lama S. Dupa ce le-am mixat foarte bine, am pus toata compozitia intr-o caserola ( eu am unele de la Taperware, special pentru congelator). In 3-4 ore a fost gata.
Pofta buna!!!
Cititi si articolele despre sanatate!!!
Moderator
Multumesc!!!