• 2015-11-28 17:33:00(Acum 2 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 3036
  • Print

 

Cat timp a trecut, de cand am facut prima data acesta prajiturica??? Cam un an. Si nu ne mai saturam de ea!!! De simplitatea ei, de gustul ei...

Ingrediente:

- o cana faina de ovaz

- o cana pudra/faina de cocos

- 2 cani lapte de cocos

- 3/4 cana zahar de cocos

- 2 lingurite ulei cocos

- 2 lingurite tarate psyllium

- o lingurita praf de copt

Amestecati toate ingredientele pana obtineti o pasta omogena. Apoi cu ajutorul unei linguri, puneti-le in forme.

Ungeti cu putin ulei cocos tavile. Stau cam o ora la foc mic, acum depinde foarte mult si de cuptorul vostru. Eu am unul clasic, si l-am folosit pe treapta cea mai mica.

Prajiturelele sunt crocante la exterior si moi la interior. Un deliciu!!!

Spor la bucatarit!!!

Pentru un aspect deosebit, topiti putina ciocolata 70% cacao, si trageti-le prin ea.

O zi minunata!!!

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete