• 2015-07-15 16:16:00(Acum 3 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 1655
  • Print

 

Pentru ca se apropie cu pasi repezi, momentul in care voi pleca la mare, am inceput sa fac exercitii de tonifiere, mai des. Pentru a face fata mai bine efortului, inainte mananc un baton care are in jur de 100 de g.

Batoanele din comert sunt pline de conservanti si aditivi, deci e mult mai sanatos sa-ti prepari singur propriile "energizatoare". Asa cum prepari mancarea, de ce nu ai face la fel si cu ele.

Ingrediente:

- o cana fulgi de ovaz

- 1/2 cana seminte floarea soarelui

- 2 linguri pudra seminte de dovleac

- 2 linguri seminte de canepa decorticate

- 1 lingura seminte de in

- 5 curmale

- 1/2 cana sirop de artar

- 50g stafide aurii

- 1/2 cana lapte

- 1/2 cana ulei cocos

- 2 lingurite de carob

Mod de preparare:

Taie in bucatele mai mici curmalele, pe care le-ai hidratat macar o ora, inainte de ale folosi. Punele impreuna cu restul ingredientelor, in robotul cu lama S. In urma mixarii, va rezulta un aluat usor lipicios.

Eu l-am pus pe tot intr-o tava, intinzandu-l usor cu o spatula de silicon.

A mers 30 de minute la cuptor. Dupa ce scoti tava, o lasi putin sa se raceasca, apoi le tai frumos, in forma de bastonase.

E chiar foarte simpla!!!

Spor la bucatarit!!!

 

 

 

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete