• 2015-07-10 11:11:00(Acum 3 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 2011
  • Print

Pentru ca e atat de cald, incerc sa gasesc variante cat mai rapide.

Reteta de azi e chiar usoara, perfecta pentru zilele toride in care n-ai chef sa petreci mult timp in bucatarie.

Singurul ingredient care va fi preparat termic e ardeiul.wink

Aveti nevoie de:

- 6 ardei capia rosii

- 3-4 catei de usturoi

- o ceapa mica

- morcov

- 3 linguri ulei de masline

- sare si piper dupa preferinte

- germeni de grau

- otet 1-2 linguri

- putin patrunjel

 

Mod de preparare:

Incepem cu sosul in care vor sta legumele/in care se vor marina. 

Intr-un mojar punem uleiul, otetul, usturoiul, sarea si piperul. Le aducem la o forma cat mai lichida. Daca iese prea densa compozitia, adaugati un strop de apa.

Coaceti ardeii, dar cu grija deoarece se ard foarte usor. Dupa, ii curatati, ii taiati felii, si ii puneti impreuna cu restul ingredientelor (morcovul taiat foarte fin pentru a intra in el sosuletul).

Lasati totul in frigider, intr-o caserola inchisa, cam 2-3 ore, daca va grabiti minim o ora. In acest timp ele se vor marina, legumele se vor imprietenii cu sosul.

Garantez, va iesi perfect, o nebunie de arome!!!

Spor la bucatarit!!

Like paginii Cuvinte cu lumina!!!

 

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete