Chiar in momentul in care scriu aceasta reteta, ma delectez din acesta minune, delicatesa, toate superlativele din aceasta lume nu ar spune nimic.
De ce e atat de bun????
Pentru ca zmeura e Bio 100%!!! De unde stiu asta???? Pai, e chiar de la mine din gradina, plantata pe un sol care n-a vazut in viata lui azotat sau alte ingrasaminte periculoase.
Unde mai pui, ca am cules-o chiar eu. :oops: Am gasit suficiet pentru acesta reteta.
Ingrediente:
Crema
- 400g caju hidratat
- 4-5 linguri indulcitor natural
- 5 linguri mari de ulei cocos
- o ceasca zmeura
Blatul
- o cana fulgi de ovaz hidratati in lapte
- 1/2 cana nuci romanesti
- 4 linguri ulei cocos
- 5 linguri indulcitor natural
- 1/2 lingurita carob
Mod de preparare
Am folosit 2 forme de 11 cm diametru, dar voi puteti folosi una de 20cm.;-)
Am pus in robot, toate ingredientele de mai sus, cele mentionate la blat.;-) Le-am amestecat (eu un pic prea mult) :oops:
Apoi am pus jumatate intr-o forma, si cealalta jumatate in a doua.
Am pus toate ingredientele pentru crema, in robotul cu lama S, le-am mixat foarte bine pana s-au "cremosit":lol:
Am pus cantitati egale in formele mele de 11cm, voi puneti tot, in cea de 20cm.
A mers la congelator, peste noapte. L-am scos azi dimineata, si l-am ornat cu zmeurica proaspata.
Pofta buna!!! Si spor la bucatarit, e chiar simpla!!! :-P
Atentie:
Ingredientele sunt pentru forme intre 18-22 cm diametru!!!
Recomand robot de minim 850 w.
E preferatul meu!!!!