• 2015-12-16 12:39:00(Acum 8 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 1
  • Vizualizari 8722
  • Print

Chiar in momentul in care scriu aceasta reteta, ma delectez din acesta minune, delicatesa, toate superlativele din aceasta lume nu ar spune nimic.

De ce e atat de bun????

Pentru ca zmeura e Bio 100%!!! De unde stiu asta???? Pai, e chiar de la mine din gradina, plantata pe un sol care n-a vazut in viata lui azotat sau alte ingrasaminte periculoase.

Unde mai pui, ca am cules-o chiar eu. :oops: Am gasit  suficiet pentru acesta reteta.

Ingrediente:

Crema

- 400g caju hidratat

- 4-5 linguri indulcitor natural

- 5 linguri mari de ulei cocos

- o ceasca zmeura

Blatul

- o cana fulgi de ovaz hidratati in lapte

- 1/2 cana nuci romanesti

- 4 linguri ulei cocos

- 5 linguri indulcitor natural

- 1/2 lingurita carob

Mod de preparare

Am folosit 2 forme de 11 cm diametru, dar voi puteti folosi una de 20cm.;-)

Am pus in robot, toate ingredientele de mai sus, cele mentionate la blat.;-) Le-am amestecat (eu un pic prea mult) :oops:

Apoi am pus jumatate intr-o forma, si cealalta jumatate in a doua.

Am pus toate ingredientele pentru crema, in robotul cu lama S, le-am mixat foarte bine pana s-au "cremosit":lol:

Am pus cantitati egale in formele mele de 11cm, voi puneti tot, in cea de 20cm.

A mers la congelator, peste noapte. L-am scos azi dimineata, si l-am ornat cu zmeurica proaspata.

Pofta buna!!! Si spor la bucatarit, e chiar simpla!!! :-P

Atentie:

Ingredientele sunt pentru forme intre 18-22 cm diametru!!!

Recomand robot de minim 850 w.

E preferatul meu!!!!

 

Comentarii

Arata delicios.



Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete