• 2015-11-29 17:48:00(Acum 9 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 3
  • Vizualizari 61068
  • Print

 Adooor pricomigdalele, mereu mi-au placut!!!

Mai nou, adaptez retetele vechi, la noul meu stil de viata.

Pentru acesta delicioasa prajiturica, aveti nevoie de:

- 100g faina de migdale

- 150 g faina de secara

- 100g zahar brun sau cocos pudra, pe care il macinati cu rasnita

- 50g zahar

- 3-4 linguri ulei cocos

- o lingurita praf de copt

- 1 varf cutit sare de mare

- 1/2 lingurita vanilie bio

- o cana lapte vegetal

Mod de preparare: Am cernut faina de secara (la sfarsit puneti resturile tot in compozitie;

Dupa aceea, daca ati facut pudra din zaharul de cocos(cei 100g), puneti toate ingredientele in bolul mixerului (eu am unul care lucreaza singurel) si amestecati 10 minute. Mare grija cu cantitatile, nu puneti tot laptele (cana) deoadata;nu stiu de ce, uneori iese bine compozitia, alteori mai subtire.

Eu le-am pus in tava de briose, pentru o forma rotunda, pe care am uns-o cu ulei inainte. Atentie!!! Am incercat alta data fara ulei, si s-a lipit.

Nici nu zici ca n-au ou sau lapte!!!

Dupa circa o ora, pe treapta de mijloc, sau 100-125 grade pt persoanele care au un cuptor modern, au fost gata.!!!! Spor la bucatarit!!!

Va astept, in fiecare zi, cu retete sanatoase!!!

Zi divina sa ai!!

Comentarii

Buna ziua. Cat au stat la cuptor si la ce temperatura? Multumesc
Multumesc pentru reteta! As vrea totusi sa intreb, asa dupa cum arata in poza, procomigdalele vegane paca nu au luat forma care pe care aluatul o ia de obicei in spatiile din tava de briose... arata ca si cum ar fi fost folosit un pos de patiserie. Aveti un sfat despre cum trebuie procedat, astfel incat alatul sa nu ia totusi forma brioselor in cuptor??

Moderator

Bună dimineața!

Le pun în tava cu ajutorul unei linguri, încerc să pun cantități egale. Foarte important este să nu puneți o cantitate prea mare. Atunci, într-adevăr vor lua forma brioșelor.

 




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete