• 2015-06-22 12:57:38(Acum 3 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 3
  • Vizualizari 5565
  • Print

Acestia sunt cei mai buni crenvusti vegetali pe care i-am mancat vreodata! N-au nicio o legatura cu gustul fad, al celor pe care ii achizitionam din comert, plini de aditivi, consevanti si potentioatori de aroma. Sotul spune ca au gust de carnati....cred ca de la cimbru.

Pentru acesta reteta aveti nevoie: - o punguta de soia cubulete/100g cred ca are - 2 cartofi - 1 morcov - o ceapa - usturoi dupa gust - 2 linguri fulgi drojdie inactiva - o lingurita cimbru - 1 varf cutit curcuma - un varf cutit boia - 1/2 lingurita coriandru macinat - 1/2 lingurita boabe mustar macinat - sare si piper dupa gust

Mod de preparare: Fierbeti cuburile de soia, cartofii si morcovul, dupa le scurgeti apa din ele. Daca-i prea multa apa in compozitie, nu ies la modelat!!! Puneti in robotul cu lama S toate ingredientele mentionate in reteta, si mixati pana devine o pasta. Daca este prea subtire, adugati faina de soia, atat cat e necesar. Ii modelati ca pe niste carnaciori, dar nu uitati sa va dati pe maini cu ulei, altfel compozitia se lipeste de maini.

Ar trebui sa arate asa dupa ce i-ati pus putin intr-un steamer :arrow: Dupa ce i-ati modelati, va trebui sa-i puneti pe un gratar pe care l-ati uns cu putin ulei inainte!!! Noi i-am servit cu mustar, sos de rosii si paine cu seminte!!! Pofta buna!!! 

Comentarii

Esti geniala!
Daniela Popa

Moderator

Daniela Popa

Nici chiar asa!!! Multumesc!!! Sunt doar creativa!!!
Cate bucati v-au iesit din canntitatile precizate, cate se vad in poza sau mai multe? Eu am familie mare si trebuie sa calculez pentru fiecare :)



Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete