• 2015-08-26 21:16:00(Acum 2 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 2076
  • Print

Stiti pe cineva care sa nu adore pastele??? Eu nu!!!

Sunt versatile, le poti combina cu multe alimente, si sunt destul de satioase.

Daca va plac, eu va recomand sa folositi pastele integrale. Sunt bogate in fibre, mentin sanatatea sistemului digestiv, micsoreaza colesterolul din sange si nu ingrasa, atat cat o fac cele din faina alba.

Pentru reteta pe care v-am pregatit-o aveti nevoie

:- 400g paste integrale

- 400ml sos de rosii, eu il fac in casa

- o caserola medie de ciuperci

- 1 ardei rosu

- 1 pastarnac

2 cepe - 3 linguri ulei de masline

- sare

- busuioc proaspat

Spalati foarte bine toate ingredientele. Taiati marunt ceapa si pastarnacul, caliti-le 5 minute intr-un wok, impreuna cu 2 linguri ulei. Adaugati si ciupercutele (eu le prefer pe cele mici, le pun intregi, au un aspect mai placut) si ardeiul rosu. Lasati-le in jur de 7 minute, dupa care puneti sosul de rosii. Dupa alte 8 minute, adaugati pastele, pe care le-ati fiert intre timp, apoi asezonati cu sare, busuioc si ulei de masline.

Intr-un timp foarte scurt, ati gatit ceva delicios, gustos, pe placul tuturor membrilor familiei. In loc de parmezan eu pun masline Kalamata rondele, e muuuult mai bun!!!

Pofta buna!!!

Like paginii Cuvinte cu Lumina!!!

 

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete