• 2015-06-22 12:28:00(Acum 3 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 3
  • Vizualizari 2044
  • Print

Acesta este primul tort raw, pe care il fac!!! Va dati seama, eram foarte curioasa, dar si emotionata. Va iesi??? Sigur ca da!!! E  foarte simplu!!!! L-am preparat cu ce aveam prin casa.

Pentru acest tort aveti nevoie:

Pentru blat: - 100 g fulgi de ovaz - 150 g nuca romaneasca - 3 linguri ulei cocos - 3 linguri miere - 2-3 linguri lapte de cocos, sau alt lapte vegetal  Pentru crema:  - 200 g migdale - 150 g visine din compot - 4-5 linguri de miere - o nuca de cocos (miezul);-) - 3-4 linguri ulei de cocos

Mod de preparare: Puneti in robotul cu lama S toate ingredientele pentru blat. Fulgii de ovaz trebuie hidratati cu laptele de cocos si inca vreo 3 linguri de apa plata. Nu le maruntiti foarte tare, nu dorim o crema, ci un blat putin "crocancios";-). Dupa ce terminati, asezati compozitia intr-o forma de tort (aveti grija la diametru, nu trebuie sa depaseasca 22 cm). Dupa, la congelator. Intre timp preparati crema.  Hidratati migdalele si nuca de cocos, inca de seara (cam 8 ore). Puneti toate ingredientele in robotul cu lama S si mixati-le pana obtineti o crema fina. Scoateti tava de la congelator, puneti crema peste blat, cu ajutorul unei spatule de silicon si introduceti la congelator pentru cel putin 5 ore. Inainte, asezati peste blat visine, peste care adaugati crema.

Va avea un aspect placut!! Combinatia de dulce-acrisor e delicioasa!! Dupa ce au trecut cele 5 ore, scoateti, ornati cu fulgi de nuca de cocos si visine. Pofta buna!!!  

Comentarii

Felicitari! La mai multe!!!!
Arata super bine!!! Vreau s? încerc ?i eu!



Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete