Acesta este primul tort raw, pe care il fac!!! Va dati seama, eram foarte curioasa, dar si emotionata. Va iesi??? Sigur ca da!!! E foarte simplu!!!! L-am preparat cu ce aveam prin casa.
Pentru acest tort aveti nevoie:
Pentru blat: - 100 g fulgi de ovaz - 150 g nuca romaneasca - 3 linguri ulei cocos - 3 linguri miere - 2-3 linguri lapte de cocos, sau alt lapte vegetal Pentru crema: - 200 g migdale - 150 g visine din compot - 4-5 linguri de miere - o nuca de cocos (miezul);-) - 3-4 linguri ulei de cocos
Mod de preparare: Puneti in robotul cu lama S toate ingredientele pentru blat. Fulgii de ovaz trebuie hidratati cu laptele de cocos si inca vreo 3 linguri de apa plata. Nu le maruntiti foarte tare, nu dorim o crema, ci un blat putin "crocancios";-). Dupa ce terminati, asezati compozitia intr-o forma de tort (aveti grija la diametru, nu trebuie sa depaseasca 22 cm). Dupa, la congelator. Intre timp preparati crema. Hidratati migdalele si nuca de cocos, inca de seara (cam 8 ore). Puneti toate ingredientele in robotul cu lama S si mixati-le pana obtineti o crema fina. Scoateti tava de la congelator, puneti crema peste blat, cu ajutorul unei spatule de silicon si introduceti la congelator pentru cel putin 5 ore. Inainte, asezati peste blat visine, peste care adaugati crema.
Va avea un aspect placut!! Combinatia de dulce-acrisor e delicioasa!! Dupa ce au trecut cele 5 ore, scoateti, ornati cu fulgi de nuca de cocos si visine. Pofta buna!!!