• 2015-12-14 12:50:00(Acum 9 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 55416
  • Print

Ne plac ciupercile!!! Le gatesc chiar si de 2-3 ori pe saptamana. Azi am avut pofta de ciupercute, si m-am gandit ca ar fi delicioase daca le-as combina cu un sos facut din avocado. E o reteta simpla, se prepara foarte repede si e extra sanatoasa.

Aveti nevoie de:

- 200g de ciuperci

- 2 avocado mici

- putin patrunjel

- 4-5 catei de usturoi

- sare

Taiati in bucati mici ciupercile, le puneti intr-o cratita, cu o lingura de ulei, si le lasati 5-7 minute. E mai mult decat suficient. Deoarece isi vor lasa sucul propriu, va fi nevoie sa le strecurati.

Le lasati sa se raceasca si preparati sosul de avocado.

Puneti in robot, cei 2 avocado, usturoiul, sarea  si patrunjelul. Mixati pana devine cremos. Dupa ce s-au racit ciupercile, adaugati sosul peste ele. Si gata!!! Am terminat!! Mai am si varianta Raw, in care ciupercile stau la marinat, cu o lamaie si o lingura de ulei de masline. Puneti la frigider peste noapte, si dimineata, amestecati cu sosul de avocado. Pentru o marinare rapida (o ora), taiati ciupercutele foarte mici.

Delicios!!! Pofta buna!!!

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete