• 2015-12-14 18:18:00(Acum 2 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 1440
  • Print

Ciupercile sunt considerate "carnea vegetala". Din punctul de vedere al valorilor nutritive, ciupercile se pot compara cu alimente de baza. Beneficii:intaresc imunitatea, sunt energizante, remineralizante si contin foarte multi antioxidanti. Reteta de azi este foarte simpla.

Aveti nevoie de:

- o caserola medie de ciuperci

-o ceapa mare

- un dovlecel mic

- 2 morcovi

- un ardei gras rosu

-  ulei vegetal

- sare

- o legatura de patrunjel

Taiati marunt ceapa, morcovul si puneti-le intr-o cratita cu doua linguri de ulei si 2 de apa. Dupa 7-10 minute, adaugati ardeiul si dovlecelul.  Intre timp, intr-un wok, puneti o lingura ulei vegetal si ciupercile pe care le-ati taiat in bucati maricele. Nu le lasati mai mult de 10 minute.

Dupa le adaugati peste legumele din cratita. Lasati 5-7 minute sa se imprieteneasca aromele, dupa care puteti adauga sarea si patrunjelul taiat.

Intr-un timp foarte scurt, obtinem o mancare sanatoasa si delicioasa!!! Pofta buna!!  

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete