• 2015-06-22 13:00:24(Acum 3 ani)
  • Categorie - Bucatarie Vegana
  • Commentarii 1
  • Vizualizari 1601
  • Print

 Din categoria "alege sanatos"azi am gatit tocanita de legume. E delicioasa, simplu de preparat, plina de vitamine atat de necesare corpului uman, pentru a se mentine sanatos.

Aveti nevoie de:- 2 cepe marisoare - 4 morcovi mai mici, sau 2 mari (prefer mici/subtiri deoarece ii tau rondele, mancarea are un aspect placut) - 1/2 pastarnac mare - ardei de toate culorile - brocolli ( nu tot, doar 3-4 buchetele) - 1 dovlecel mic - cartofi 4-5 maricei - o legatura patrunjel - Sos de rosii/ rosii tocate - 2 linguri ului vegetal - sare, dupa gust Taiati legumele incepand cu ceapa, la 7 minute adaugati morcovii si pastarnacul, dupa vreo 10-12 minute adaugati ardeii si dovlecelul. Le pun in ordinea aceasta, deoarece morcovul, pastarnacul si ceapa se gatesc mai greu decat ardeii, dovlecelul si brocoli.

Ultima leguma folosita la aceasta minunata tocanita de legume e superalimentul brocoli, care sta vreo 7 minute inainte sa adaugati sosul de rosii. Intre timp, curatati cartofii si ii incorporati in tocanita. Lasati aromele sa se imprieteneasca, adaugati sarea si patrunjelul si gata. Intr-o ora ati terminat de preparat o mancarica pe placul tuturor membrilor familiei, mai ales a copiilor. Baietelul meu o adora, asa ca o pregatesc, macar o data pe saptamana.

Pofta buna!!!

Comentarii

Cartofii se adauga dupa broccoli? De ce?




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete