• 2015-06-22 12:48:00(Acum 2 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 2992
  • Print

Am facut senzatie cu aceasta tarta, cine a gustat-o, s-a si indragostit de ea. Am facut-o cu ce aveam prin casa!! E cel mai sanatos desert posibil, usor de facut!!!

Aveti nevoie de:- o cana fulgi ovaz - 1/2 cana de apa plata, pe care o puneti peste ovaz - o ceasca seminte de susan - o ceasca fulgi de cocos - banane uscate macinate - 7 curmale taiate bucatele mici - o cescuta de goji/merisoare/agrise - 20-30 ml sirop de artar, sau orice alt indulcitor natural preferati - 50g migdale/ caju (ce vreti voi) - o cescuta ulei de cocos Amestecati toate ingredientele intr-un bol, dupa care, puneti acest amestec intr-o tava in care ati pus hartie de gatit. Dupa, o bagati 20 minte la cuptor, deoarece am hidratat ovazul cu putina apa si trebuie "uscata"compozitia.

Daca aveti deshidrator, folositi-l cu incredere, e o reteta in care acest aparat  este absolut necesar. O sa-mi achizitionez si eu unul, in curand voi  merge la Targul tinut de Ligia Pop la Bucuresti, si voi cere cateva sfaturi. In fuctie de cum doriti (mai dulce, cu mai multe oleginoase), puteti adapta compozitia la preferitele voastre. Puteti adauga in loc de migdale, nuci romanesti. Orice e permis!!  Initial am vrut sa fac batoane pentru sotul meu, dar a iesit o tarta pentru toata familia. Acest preparat poate fi servit dimineata ca mic dejun, gustare intre mese sau ca desert. Pofta buna!!!

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete