• 2019-05-14 14:51:00(Acum 5 ani)
  • Categorie - Dulciuri
  • Commentarii 0
  • Vizualizari 6716
  • Print
Aveți nevoie de:
 
- o cană fulgi ovăz
 
- 1/2 cană de apă plată, pe care o puneți peste ovăz
- o ceașcă semințe de susan
- o ceașcă fulgi de cocos
- banane uscate măcinate
- 7 curmale tăiate bucățele mici
- o ceșcuță de goji/merișoare/agrise
- 20-30 ml sirop de arțar, sau orice alt îndulcitor natural preferați
- 50g migdale/ caju (ce vreți voi)
- o ceșcută ulei de cocos
Amestecați toate ingredientele într-un bol, după care, puneți acest amestec într-o tavă în care ați pus hârtie de gătit. După, o băgați 20 minte la cuptor, deoarece am hidratat ovăzul cu puțină apă și trebuie "uscată"compoziția.
 
Dacă aveți deshidrător, folosiți-l cu încredere, e o rețetă în care acest apărat  este absolut necesar. În fucție de cum doriți (mai dulce, cu mai multe oleginoase), puteți adapta compoziția la preferitele voastre. Puteți adăuga în loc de migdale, nuci românești. Orice e permis!!  Inițial am vrut să fac batoane pentru soțul meu, dar a ieșit o tartă pentru toată familia. Acest preparat poate fi servit dimineața ca mic dejun, gustare între mese sau că desert. Poftă bună!!!

Comentarii




Cauta in

Cele mai cautate retete

Ultimele retete